Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011
ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΟΙ
ΥΛΙΚΑ
--------
800 ΓΡ.ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΡΟΒΕΙΟ
1 ΠΙΑΤΟ ΒΑΘΥ ΑΜΥΔΓΑΛΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΜΑΖΙ(ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΛΙΝΕΤΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΔΡΑ).
2 ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΩΝ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΑ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΤΡΙΜΕΝΟ
ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ 1300ΓΡ.
ΑΝΘΟΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
---------
ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΟ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΥΔΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΟΜΕΝΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ.
ΟΤΑΝ ΨΗΘΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΤΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ.
ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΗΣΕΙ Η ΑΧΝΗ ΠΑΝΩ.ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου